Karácsonyi csapatépítés: egyedi élmények a cégednek!

Készülj fel velünk a karácsonyi szezonra és tegyük emlékezetessé ezt az ünnepi időszakot! Idén a HTC különleges ajánlattal készült, hogy segítsünk cégednek erősíteni a csapatszellemet ünnepi hangulatban. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! 

Miért válaszd a karácsonyi csapatépítést velünk?

Izgalmas kihívások és versenyek
Nincs is jobb módja annak, hogy feléleszd a csapat szellemét, mint egy sor izgalmas kihívás és verseny, amelyekkel tesztelheted a csapat együttműködését és problémamegoldó képességét. Ki lesz a győztes?

Kikapcsolódás és szórakozás
Töltsétek az ünnepi készülődést jókedvűen, nevetéssel, kikapcsolódással!
Ne csak dolgozzatok, szórakozzatok is együtt! 

Csapatmunka és együttműködés
Tanuljatok meg együtt dolgozni, együttműködni és támogatni egymást a karácsonyi időszakban is. Erősítsétek meg a csapatkapcsolatokat! 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus karácsonyi ajánlatot, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy együtt tervezhessük meg a tökéletes karácsonyi csapatépítő programot a cégednek. 

Kapcsolatfelvétel és további információkért keresd kollégánkat az alábbi elérhetőségen:
kelemen.andrea@htconsulting.hu
+36209641086

Tegyétek emlékezetessé ezt a karácsonyt a cég számára, és erősítsétek meg a csapatot az év legcsodálatosabb időszakában!

Az irigységről dióhéjban

Az irigységről dióhéjban

Füzes Nóra | pszichológus, junior tanácsadó Füzes Nóra | pszichológus, junior tanácsadó Az irigység Mit kezdjünk vele? Az összes gyarló emberi érzésünk közül az irigység a legkevésbé szalonképes. Viszonylag ritkán találkozunk olyan emberrel, aki bátran, sőt büszkén...

Milyen a jó vezető?

Milyen a jó vezető?

BING Bing Milyen a jó vezető? Nos, a kérdés egyidős az emberi közösségek létrejöttével. A görögök több mondása is vonatkozik a témára... mi azért inkább a XX. és XXI. századi angolszász szakanyagokból merítettünk többet. No de mit mond erről a mesterséges...