Diversity&Inclusion&Business Konferencia 2021

A sokszínűség előre visz!

2021 október 7-én kerül megrendezésre a VIII. Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma (MEF) Diversity&Inclusion&Business Konferencia, amelyen a HTC tanácsadói szakmai partnerként szerepelnek majd.

A Human Telex Consulting tanácsadóiként elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk a vezetőket az Inclusive leadership eszköztárának megismerésében, ezért 2021-ben önkéntes munkaként a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma (MEF) workshop sorozatának keretében ismertettük meg a tagcégek képviselőit a befogadó vezetés módszertanával.

Októberben a MEF éves konferenciájának szervezőiként, neves hazai és külföldi előadók részvételével folytatjuk a téma széleskörű megismertetését. Azt járjuk körül, hogy miért jó az üzletnek a sokszínűség és befogadás.

A programunk összeállításakor is a sokszínűségre törekedtünk, mind a meghívott előadóink, mind a szakmai tartalom kapcsán.

Vendégelőadónk a téma nemzetközi szaktekintélye, Juliet Bourke, aki Ausztráliából csatlakozik hozzánk.

 További információ ezen az oldalon olvasható.

 

A programra várunk mindenkit sok szeretettel!

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezt ezen a linken lehet megtenni.

Árnyékzóna

Árnyékzóna

Zala Ákos | Human Telex Consulting ügyvezetőMit nevezünk árnyékzónának? Az árnyékzónában olyan értékeink lapulnak, amelyekről tudomásunk van, de olyanok is, amelyekről nincs. Amelyeknek tudatában vagyunk, azokról vagy úgy gondoljuk, hogy negatív tulajdonságok, ezért...

ViVa szervezeti kultúra – ingyenes szakmai délután

ViVa szervezeti kultúra – ingyenes szakmai délután

Cégünk idén a 35. évébe lép. Ennek apropóján 35 alkalmat szervezünk a találkozásra – konferenciákon, nyílt tréningeken, az interneten és ahol csak tudunk még. Egy új, ingyenes szakmai rendezvénysorozatot is indítunk, TUDÁSBRÓKER márkanévvel. Ahogy a név is jelzi, arra...