English week

Az ENGLISH WEEK célja, hogy a passzív nyelvtudással rendelkezők nyelvtudását aktivizálja. A résztvevőknek tapasztalatot kínál az angol nyelvű környezetben, mint természetes kommunikációs közegben való megélésre és ezáltal kedvet és önbizalmat ad az angol nyelv használatához (és feltehetően további tanulásához).

A négy napos program változatos módszerekkel – előadásokkal, közös munkával, játékokkal, filmnézéssel, személyes tanácsadással – teszi élvezetessé a részvételt. Ugyanakkor a részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők vállalják, hogy angol nyelven fognak csak kommunikálni.
Ez, amilyen ijesztőnek tűnhet elsőre, olyan egyszerű lesz, ha már benne vannak – ezt fogja elősegíteni a nagyszámú, s csak kisebb részben anyanyelvűekből álló programvezetői csapat.

Jelentkezés, bővebb információ:
+36 1 214 0204, info@htconsulting.hu

Árnyékzóna

Árnyékzóna

Zala Ákos | Human Telex Consulting ügyvezetőMit nevezünk árnyékzónának? Az árnyékzónában olyan értékeink lapulnak, amelyekről tudomásunk van, de olyanok is, amelyekről nincs. Amelyeknek tudatában vagyunk, azokról vagy úgy gondoljuk, hogy negatív tulajdonságok, ezért...