Forth innoboat

Innovációs módszertani workshop

Ha fontosnak tartod az innovációt a cégednél… Ha elkezdenéd, de nem tudod, hogyan… Ha már próbáltad, de elakadtál…, akkor gyere el a FORTH innovációs módszertant bemutató workshopunkra!

A programon megismerkedhetsz a módszerrel, a magyar FORTH tanácsadókkal és találkozhatsz olyan ügyfeleinkkel, akik már végig járták velünk ezt az utat.

Hajózz velünk az Innováció tengerén, fedezzük fel közösen azokat a szigeteket, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres folyamat megvalósításához!

Időpont: 2019. szeptember 26. 17.00-19.30

Helyszín: A38 hajó, Kiállítótér, Budapest

Bővebb információ a FORTH módszertanról: http://forth-innovacio.hu/

Árnyékzóna

Árnyékzóna

Zala Ákos | Human Telex Consulting ügyvezetőMit nevezünk árnyékzónának? Az árnyékzónában olyan értékeink lapulnak, amelyekről tudomásunk van, de olyanok is, amelyekről nincs. Amelyeknek tudatában vagyunk, azokról vagy úgy gondoljuk, hogy negatív tulajdonságok, ezért...

ViVa szervezeti kultúra – ingyenes szakmai délután

ViVa szervezeti kultúra – ingyenes szakmai délután

Cégünk idén a 35. évébe lép. Ennek apropóján 35 alkalmat szervezünk a találkozásra – konferenciákon, nyílt tréningeken, az interneten és ahol csak tudunk még. Egy új, ingyenes szakmai rendezvénysorozatot is indítunk, TUDÁSBRÓKER márkanévvel. Ahogy a név is jelzi, arra...