Stresszformátor

21 napos online program a stresszkezelés támogatására

A Stresszformátor egy 21 napos online e-learning program a reziliencia fejlesztésére.
Célja, hogy támogassa a felhasználókat abban, hogy rendszeresen foglalkozzanak a jóllétükkel, formálják a tudatosságukat a stresszkezelés területén és eszközöket kapjanak a megküzdési képességük fejlesztéséhez.
Ezért a 21 napon keresztül összesen 42 feladatból lehet választani. A feladatok széles skálája áll rendelkezésre: ismeretterjesztő cikkek, önismereti feladatok, videók, fejlesztő gyakorlatok.

Hogyan működik?

  • A résztvevők meghívóval léphetnek be az e-learningbe. A meghívót e-mailben küldjük ki, ez tartalmazza az egyedi belépési kódot. Ezzel a kóddal 21 napig használható a rendszer.
  • Összesen 42 feladat van, amelyek lépcsős rendszerben érhetőek el: hetente bővül a kínálat.
  • Vannak egyszeri feladatok (pl. kérdőívek, önismereti feladatok) és vannak olyanok, amelyekhez többször vissza lehet térni (pl. gyakorlatok, videók, hanganyagok).
  • A felhasználók minden kitöltött feladata, válasza a Munkafüzetbe kerül. A személyes munkafüzet csak a felhasználó számára hozzáférhető, a 21 nap után még 5 napig lehet elérni és letölteni, ezután törlődik a rendszerből.

Várható eredményei:

Szervezeti szinten:
A szervezet a programmal segítheti a munkatársak rezilienciájának fejlesztését, a stresszkezelésük hatékonyságának növekedését. Így javulhat a munkatársak megtartása, növekedhet az elégedettség és az elkötelezettség a szervezet irányában.

Egyéni szinten:
A 21 napos keret segít a rendszeresség kialakításában, így támogatja az új szokások kialakítását a stresszkezelésben és a személyes jóllét megerősítésében.

Az online program előnye, hogy mindenki a saját ritmusában foglalkozhat a témával, illetve a változatos feladat kínálat miatt személyre szabottan választhat az őt leginkább érdeklő, megszólító témák közül. Így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő eszközöket és módszereket a stresszel való megküzdéshez és a tudatos erőforrásgazdálkodáshoz.

Mostantól a Stresszformátor egyszerűen megvásárolható itt, a Boltban, magánszemélyeknek is! Próbáld ki, nem fogod megbánni, és cserébe bevezető áron jutsz most hozzá!

7995 Ft

“Jónéhány olyan cikket olvastam/néztem meg, ami megváltoztatta a stresszről alkotott képemet.
Továbbá ami nagyon pozitív volt, hogy naponta be kellett lépnem, így nem veszett el a fókusz. A napjaim részévé vált a stresszhez való viszonyomnak a vizsgálata/kezelése. Ami azért fontos, mert a munkára visszavezethető egészségügyi problémák többnyire innen erednek.”

Glück Zoltán
Kontroller – Hungrána

“Mivel visszaeső halogató vagyok, nagyon tetszett a Stresszformátor mechanizmusa, illetve könnyen kezelhetősége. A munkafüzet hozzásegített ahhoz, hogy nagyobb rálátásom legyen, a saját stresszkezelési módszereimre, amelyek eddig inkább voltak ösztönösek, mint tudatosak.
Éppen ezért, csak ajánlani tudom!”

Elekes Marcell
Műszaki szaktanácsadó

“Sikerült a sok túlóra után végre lazulni és feltöltődni a programnak hála. Tetszett, hogy 21 napos, mert így minden nap foglalkoztam vele. Immáron más perspektívából tekintek a stresszre. 🙂 ”

Kiss Rita
Auditor – Deloitte

“Amit csináltam, azalapjan egy könnyed eszköz, ami segít egy egy nap kicsit magamba szállni.
A rendszer jól használható.”

Magyar Bálint
Szoftverfejlesztő

“A program időkerete valóban ráveszi az embert arra, hogy foglalkozzon vele, illetve a különféle tartalmak közül ki lehet válogatni, ami éppen aznap tetszik, ezáltal mindenki személyre szabhatja az élményt.”

Szabó Fanni
Marketing manager – WSI

 “Véleményem szerint voltak hasznos olvasmányok, videók is benne, amit be tudok építeni a mindennapjaimba és biztos vagyok benne, hogy előre fognak vinni bizonyos helyzetekben. Nekem nagy like a stresszformátor”

Cs. Nagy Bence
Villamosmérnök – Hungrána

 “Nagyon erős volt a pozitív megerősítés (jutalom) és a negatív megerősítés (bünti zaklatás) is:) Érdekesnek találtam a cikkeket (pont annyira rövid és olvasmányos, hogy nem érzi azt az ember, hogy fél órára le kell ülnie olvasni). Illetve a munkafüzet is egy nagyon handy dolog szerintem, jó visszajelzést ad a résztvevőnek és biztosítja a program hosszú távú hatását, mivel az illető lementi és később is csekkolhatja magának.”

Daróczi Gréti
Munkapszichológus

 “Jó volt minden nap leülni és kicsit magammal foglalkozni. Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, kicsit szétzilálódott a mindennapos pörgésben és szeretne a stresszkezelés témájával, illetve gyakorlati megoldásaival megismerkedni. “

Kaczián Orsolya
Konzulens – Asseco

“Nekem hasznos volt a program, és nagyon tetszett, hogy saját ütemben haladhatok.
Jó ötletnek tartom, hogy a feladatokra/cikkekre fordítandó idő is fel van tüntetve – így el tudtam dönteni, hogy belekezdjek-e, vagy hagyjam máskorra, amikor több időm lesz rá.”

Kirilla-Császár Szabina
Műszaki mérnök – Hungrána

“Örülök, hogy előfizettem a programra. Jelentős fejlődésen mentem keresztül általa, úgy a stresszkezelés, úgy az önismeret szintjén. Mindenkinek bátran merem javasolni. Nálam 5*.”

Kovács Erik
Közgazdász

Referenciák

HOZD KI CÉGEDBŐL A LEGTÖBBET!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!