HOme office a családdal

Az elmúlt pár hétben nagyot változott a világ. Sokan kényszerültünk otthoni munkavégzésre, ami elsőre élvezetesnek tűnhet, ám a valóságban tele van megannyi kihívással. Olyan ez, mint egy munkahelyváltás, ami nehézségekkel jár. Fontos, hogy végiggondoljuk, hogyan tudunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

Programunk segít beazonosítani azokat az erősségeket, melyekre támaszkodva növelheted az otthoni hatékonyságodat. Néhány hasznos tippel és tanáccsal szeretnénk segíteni Neked, hogy rátalálj az egyensúlyra.

 Előkészítés:

  • ProfileXT kérdőív segítségével beazonosítjuk azokat a személyes erőforrásokat, és motivációs területeket, amelyekre a munkádban támaszkodhatsz. A szolgáltatás magában foglalja az egyéni eredmény visszajelzését egy online coaching beszélgetés keretében.

 1. modul – Az új kollégák: a családunk!

  • A program célja, hogy az egyéni tapasztalatok megosztásával működő gyakorlatot adjunk a résztvevőknek. A workshop során az ötletek alkotása és családon belüli együttműködés kialakítása a fő fókusz.

 2. modul – Készségek alkalmazása a gyakorlatban

  • A tréning során az Erőszakmentes Kommunikáció modelljét és az Értő figyelem technikáit gyakoroljuk be. A résztvevők emellett otthon is használható tréningfeladatokat sajátíthatnak el, mely része lehet a családi „csapatépítésnek”.

Home office a családdal csomag

Online Profile XT kérdőív kitöltése ( 60-90 perc )
Egyéni visszajelzés – online coaching (1,5 óra )
Az új kollégák a családunk – workshop ( 3 óra )
Készségek alkalmazása a gyakorlatban – tréning ( 3 óra)

Módszereink: kérdőív, személyes konzultáció, csoportos online tréning, esetmegbeszélések, tréningfilmek, Survey Anyplace

Tréner: Tamaskó Szabolcs, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach

A csoport létszáma: min. 4 fő, max. 8 fő.

Jelentkezés, bővebb információ:
Kelemen Andrea (+36 20 964 1086, kelemen.andrea@htconsulting.hu)

 

Referenciák

HOZD KI CÉGEDBŐL A LEGTÖBBET!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!