Stresszformátor

21 napos online program a stresszkezelés támogatására

A Stresszformátor egy 21 napos online e-learning program a reziliencia fejlesztésére.
Célja, hogy támogassa a felhasználókat abban, hogy rendszeresen foglalkozzanak a jóllétükkel, formálják a tudatosságukat a stresszkezelés területén és eszközöket kapjanak a megküzdési képességük fejlesztéséhez.
Ezért a 21 napon keresztül összesen 42 feladatból lehet választani. A feladatok széles skálája áll rendelkezésre: ismeretterjesztő cikkek, önismereti feladatok, videók, fejlesztő gyakorlatok.

Hogyan működik?

  • A résztvevők meghívóval léphetnek be az e-learningbe. A meghívót e-mailben küldjük ki, ez tartalmazza az egyedi belépési kódot. Ezzel a kóddal 21 napig használható a rendszer.
  • Összesen 42 feladat van, amelyek lépcsős rendszerben érhetőek el: hetente bővül a kínálat.
  • Vannak egyszeri feladatok (pl. kérdőívek, önismereti feladatok) és vannak olyanok, amelyekhez többször vissza lehet térni (pl. gyakorlatok, videók, hanganyagok).
  • A felhasználók minden kitöltött feladata, válasza a Munkafüzetbe kerül. A személyes munkafüzet csak a felhasználó számára hozzáférhető, a 21 nap után még 5 napig lehet elérni és letölteni, ezután törlődik a rendszerből.

Várható eredményei:

Szervezeti szinten:
A szervezet a programmal segítheti a munkatársak rezilienciájának fejlesztését, a stresszkezelésük hatékonyságának növekedését. Így javulhat a munkatársak megtartása, növekedhet az elégedettség és az elkötelezettség a szervezet irányában.

Egyéni szinten:
A 21 napos keret segít a rendszeresség kialakításában, így támogatja az új szokások kialakítását a stresszkezelésben és a személyes jóllét megerősítésében.

Az online program előnye, hogy mindenki a saját ritmusában foglalkozhat a témával, illetve a változatos feladat kínálat miatt személyre szabottan választhat az őt leginkább érdeklő, megszólító témák közül. Így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő eszközöket és módszereket a stresszel való megküzdéshez és a tudatos erőforrásgazdálkodáshoz.

Áraink:

Céges megrendelőknek:

Felhasználók száma: Ár/db
1 12.000 Ft+Áfa
2-20 8.000 Ft+Áfa
21-100 6.000 Ft+Áfa
101-1000 4.500 Ft+Áfa
1001 – 3.000 Ft+Áfa

Magánszemélyeknek:  8.000 Ft +Áfa

További információért, megrendeléshez vagy ajánlatkéréshez vedd fel velünk a kapcsolatot a stresszkezeles@htconsulting.hu e-mail címen.

HOZD KI CÉGEDBŐL A LEGTÖBBET!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!

Referenciák

Hozd ki cégedből a legtöbbet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj tőlünk ajánlatot!