Mi a teendő konfliktus esetén?

Leírás:

Senki sem szeret konfliktusokkal foglalkozni, de az a helyzet, hogy mindenkinek kell. Azok a problémák amelyekkel nem foglalkozunk, szépen lassan átterjednek életünk más területeire, és az emberi kapcsolatainkra.

Ez a film elismeri, hogy nehéz konfrontálódni olyasvalakivel – aki szerintünk – szakszerűtlenül és vagy öncélúan viselkedik. Filmünk egyszerű, négylépcsős megközelítéssel próbál segíteni az egyéneknek abban, hogy összeszedjék gondolataikat, és így megtalálják a számukra leghatékonyabb megoldást.

Mi a teendő konfliktus esetén négylépcsős modellje:

  • Tisztázzuk a helyzetet
  • Foglalkozzunk a problémával
  • Hallgassuk meg a másik oldalt
  • Teremtsük meg a megoldást

A modell egyedisége abban rejlik, hogy az első lépés, a tisztázás, ahol a dolgozókat arra kérjük, hogy álljanak meg egy percre és gondolják végig a helyzetet.

Racionálisan végiggondolják, hogy pontosan mi történik, miért éreznek, úgy ahogyan, mit érezhet a másik ember és mit kell előtérbe helyezni, miközben megoldják a helyzetet.

Mind a négy lépcsővel foglalkozik a film, különböző munka környezetekben, változó történeteken keresztül érzékeltetve a szinteket. Azt is bemutatja, hogy hogyan használjuk a modellt abban az esetben, amikor nincs idő a teljes megközelítésre.

Szerző:

CRM

Dvd ár:

128.000.- Ft + Áfa

Bérleti ár:

44.000.- Ft + Áfa

Referenciák

HOZD KI CÉGEDBŐL A LEGTÖBBET!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT!

Cím
1015 Budapest
Toldy Ferenc utca 16/C.
Telefon:
+36 1 214 0224
+36 1 225 1576
+36 1 225 1528
Fax:
+36 1 202 1810